ĆERKA SRBINA OTETOG U LIBIJI HRABRI PORODICU: Glavu gore, moj tata će se sigurno vratiti!
Foto: Printscreen Facebook

NE GUBE NADU

ĆERKA SRBINA OTETOG U LIBIJI HRABRI PORODICU: Glavu gore, moj tata će se sigurno vratiti!

Austrija -
Vanesa(14) ćerka Dalibora Savičića (39) napisala je na svom Fejsbuk profilu da će mu kada se vrati odmah skočiti u zagrljaj

BEČ - Vanesa (Vanessa,14),ćerka Dalibora Savičića (39) Austrijanca srpskog porekla kog su 6. marta oteli džihadiosti Islamske države (IS) u Libiji(IS), putem Fejsbuka ohrabruje celu porodicu i poručuje da je sigurna da će se njen tata vratiti kući.

Naime, ona je na svom Fejsbuk profilu pored očeve fotografije napisala na engleskom jeziku : „Glavu gore. Bog najteže bitke daje svojim najjačim vojnicima“.

Da porodica uprkos neizvesnosti i dalje ne gubi nadu govori činjenica da je na ovaj njen post odmah odgovorila i njena rođaka Maricia koja je hrabrila vanesu i poručila joj:

Naš heroj. Vratiće se on kući!“

Nakon toga Daliborova kćerka Vanesa piše da će mu kada se vrati odmah skočiti u zagrljaj, a Maricia dodaje „I nikad ga više nećemo pustiti“. Dnevni list Hojte navodi da su i ostali članovi porodice ubeđeni da će se Dalibor vratiti živ i zdrav iz Libije.

U međuvremenu Ministarstvo spoljnih poslova Austrije članovima Daliborove porodice u Lincu i Beču stavilo je na raspolaganje dva svoja tima.

Da podsetimo Dalibor Savičić iz Linca i još osam zaposlenih preduzeća "Vaos" otet je posle napada terorista Islamske države, na naftna polja na jugu Libije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track