(FOTO) ON JE JEDAN U MILION: Bandera mu pala na glavu dok se odmarao na klupi!
Foto: Printscreen Krone.at/Chris Koller

DOBRO JE OSTAO ŽIV

(FOTO) ON JE JEDAN U MILION: Bandera mu pala na glavu dok se odmarao na klupi!

Austrija -
Do nesreće je došlo kada je vozač jednog kombija prilikom pokušaja da se parkira vozeći u rikverc udario i srušio u svetiljku na trgu u Lincu

LINC - Čoveku je dok je sedeo na klupi na Glavnom trgu u Lincu i uživao u sunčanom danu na glavu pala bandera.

Do nesreće je došlo kada je vozač jednog kombija, četrdesetogodišnji Rumun, prilikom pokušaja da se parkira vozeći u rikverc udario u svetiljku na trgu. Ona se od udara isčupala iz ležišta i srušila pravo na čoveka (50) koji je odmarao sedeći na klupi.

Nedaleko od njega na trgu je bila jedna mlađa majka, sa detetom u kolicima koja je po profesiji lekarka koja mu je pritrčala u pomoć. Čovek je bio neko vreme ošamućen od udarca a žena je pokušala da mu zaustavi krv koja je liptila iz povreda na glavi. Ubrzo je stigla i hitna pomoć koja je nesrećnog čoveka odmah prebacila u bolnicu.

Prema izjavama lekara, koje prenosi Krone cajtung čovek verovatno neće imati težih posledica, jer ga srećom nije pogodio najteži deo ulične svetiljke, pa je zadobio lakše povrede i potres mozga. Policija je napravila uviđaj na mestu nesreće i privela vozača kombija kako bi dao izjavu o čitavom ovom tragikomičnom događaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track