DA LI STE POZNAVALI OVU ŽENU: Leš Austrijanke pronađen u Bavarskoj!
Foto: Printscreen Heute.at

POLICIJA TAPKA U MESTU

DA LI STE POZNAVALI OVU ŽENU: Leš Austrijanke pronađen u Bavarskoj!

Austrija -
Dosadašnjom istragom utvrđeno je da se radi o Austrijanki iz pokrajine Salcburg, koja se od oktobra prošle godine vodi kao nestala

SALCBURG - Leš Austrijanke (41) pronađen 26. marta kod nemačkog grada Tajzendorf (Teisendorf), u pokrajini Bavarskoj, i dalje predstavlja zagonetku kako za nemačku, tako i za austrijsku policiju. Policija zato moli da joj se jave svi oni koji imaju bilo kakva saznanja o ovom slučaju.

Nakon istrage policijskog odelenja za sudsku medicinu utvrđeno je da se radi o Austrijanki iz pokrajine Salcburg, koja se od oktobra prošle godine vodi kao nestala. Međutim ni posle obdukcije nije utvrđeno kako je i pod kojim okolnostima nesrećna žena preminula.

Ono što se zna za sada je to da je žena preminula pre nekoliko meseci i da na njenim posmrtnim ostacima nisu nađeni tragovi nasilja. Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je preminula nestala u periodu između jula i oktobra prošle godine. Policija je objavila da je nastradala bila mršava, da je imala dugu crvenu kosu i da je bila visoka između 160 i 165 centimetara.

Policija moli da joj se jave građani koji su, u periodu od sredine jula do oktobra 2014. godine, sa preminulom bili u bilo kakvom kontaktu, kao i one koji su je videli na području Nemačke ili Austrije. Takođe, policija moli za pomoć sve one koji imaju bilo kakva saznanja o kontakt osobama preminule, kao i one koji joj mogu dati podatke o njenom nestanku, kao i smrti.

Građani koji imaju bilo kakva saznanja o ovoj istrazi svoje informacije austrijskoj policiji mogu dostaviti na broj telefona 0043 (0) 59133-50-3333 ili nemačkoj policiji na telefon 0049 (0) 861-9873-444.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track