Štrahe i Gudenus poželeli srećan Uskrs pravoslavnim vernicima!
Foto: Marina Lopičić I, Www.johanngudenus.at

Čestitka Slobodarske partije Austrije

Štrahe i Gudenus poželeli srećan Uskrs pravoslavnim vernicima!

Austrija -
Svojim članovima i simpatizerima, ali svim građanima Austrije, pravoslavne veroispovesti, Slobodarske partije Austrije želi da u miru i zadovoljstvu proslave Vaskrsne praznike

BEČ - Hrišćanima pravoslvne veroispovesti srećne uskršnje praznike, poželeli su lider Slobodarske partije Austrije (FPÖ) Hajnc-Kristijan Štrahe, i Johan Gudenus šef slobodarskog kluba poslanika u skupštini Beča.

"Hristos vasrkrse! Vaistinu varkrse! Želimo srećne praznike Hristovog vaskrsenja svim pravoslavnim vernicima i hrišćanjima!

U vremenu kada se celim svetom hrišćanstvo na najbrutalniji način progoni i čak mu preti istrebljenje na drevnim postojbinama hrišćanstva kao što su Irak i Sirija, nadamo se da će preovladati razum među narodima i doneti mir kakav nam je svima na ovom napaćenom svetu potreban. Slobodarska Partija Austrije želi svojim članovima i simpatizerima, ali svim građanima Austrije, pravoslavne veroispovesti, da u miru i zadovoljstvu proslave Vaskrsne praznike!" kaže se u čestitki koju je uputio vrh FPÖ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track