DOBRILOVIĆ: Pravoslavnim hrišćanima želimo da u ljubavi i miru proslave praznike Hristovog Vaskrsenj
Foto: Kurir-info

Čestitka austrijske Hrišćansko-slobodarske platforme

DOBRILOVIĆ: Pravoslavnim hrišćanima želimo da u ljubavi i miru proslave praznike Hristovog Vaskrsenj

Austrija -
"Nadamo se da će vaskrsli Gospod doneti svim pravoslavnim hrišćanima, kao i svim drugim ljudima dobre volje mir i spokojstvo", kaže se između ostalog u čestitki CFP

BEČ - Uskršnju čestitku pravoslavnim vernicima uputio je predsednik austrijske Hrišćansko-slobodarske platforme (CFP) Konstantin Dobrilović.

" Hristos vasrkrse! Vaistinu varkrse!

Svim hrišćanima pravoslvne veroispovesti želim srećne praznike Hristovog vaskrsenja! Pravoslavni narodi su danas u velikim iskušenjima, ugroženi su ekonomskom krizom, ali i njihov biološki opstanak na svojim vekovnim postojbinama je doveden u pitanje. Pravosalvci u Siriji i Ukrajini prolaze kroz patnje građanskog rata i najezde terorizma, ali i srpski narod na Kosovu i Metohiji živi u stalnoj nesigurnosti i opasnosti od nestanka sa vekovnih ognjišta. Nadamo se da će vaskrsli Gospod doneti svim pravoslavnim hrišćanima, kao i svim drugim ljudima dobre volje mir i spokojstvo. Hrišćansko-slobodarska-platforma želi svim pravosalvnim hrišćanima da u ljubavi i miru proslave praznike Hristovog Vaskrsenja!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja