ŽENU DRŽAO KAO ROBINJU: Tri godine je silovao i tukao, sama nikada nije izašla ni u hodnik!

Pakistanac osuđen u Austriji

ŽENU DRŽAO KAO ROBINJU: Tri godine je silovao i tukao, sama nikada nije izašla ni u hodnik!

Austrija -
Posle jednog batinanja dobila je spontani pobačaj, jer ju je muž šutnuo u stomak. Požalila se svekrvi, koja ju je posavetovala da sluša muža i da će se "sve to srediti" ako bude poslušna

SALCBURG - Pakistanac star 32 godine osuđen je u Austriji na sedam godina zatvora pošto je tri godine u stanu u Salcburgu držao svoju ženu kao robinju!

Par se venčao 2008. godine u Pakistanu, posle čega su se preselili u Salcburg. Nakon toga počinje pakao za ženu. Muž je svakodnevno maltretira, siluje i tuče. Nije imala ključ od stana, a sama nikada nije izašla ni u hodnik zgrade!

Posle jednog batinanja dobila je spontani pobačaj, jer ju je muž šutnuo u stomak. Požalila se svekrvi, koja ju je posavetovala da sluša muža i da će se "sve to srediti" ako bude poslušna.

Optuženi je negirao krivicu, rekavši na sudu da njegova žena pati od bolesti kože koja izaziva modrice i podlive po telu! Na suđenju je čak i njegov advokat izjavio da je to što govori poptuno neosnovano i protivrečno. Presuda na sedam godina zatvora je pravosnažna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track