SMRT U BORDELU: Go muškarac sa kondomom pronađen mrtav na pločniku!
Foto: Shutterstock

MISTERIJA U BEČU

SMRT U BORDELU: Go muškarac sa kondomom pronađen mrtav na pločniku!

Austrija -
Posle obdukcije znaće se da li je čovek koji je pronađen ispred jedne bečke javne kuće ubijen ili je izvršio samoubistvo

BEČ - Klijent jednog bečkog bordela nađen je mrtav u dvorištu zgrade. Njegovo nago telo slučajno je pronašao oko 4 ujutru jedan prolaznik.

"Mrtav čovek je potpuno go ležao na pločniku. Na polnom organu još je uvek imao kondom. Prizor je bio potpuno zastrašujući'', izjavio je čovek koji je pronašao telo.

Kada je stigla Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. Pretpostavlja se da je nesrećni čovek bio kod neke od prostitutki u bordelu na 6. spratu. Policija međutim ne može još uvek da potvrdi da li se radi o ubistvu ili samoubistvu. Posle obdukcije biće jasnije kako je došlo do ove misteriozne smrti.

Prema prvim policijskim saopštenjima okolnosti koje su dovele do smrti ovog muškarca više su nego zbunjujuće. Za sada je nejasno šta se desilo u "ljubavnom gnezdu" pre pada u smrt. Postavlja se i pitanje zašto je prostitutka po pomoć otišla u AKH bolnicu koja se nalazi čak u 9. okrugu, ­ umesto u oblinju Rudolf bolnicu, koja je samo nekoliko stotina metara udaljena od bordela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track