LEKARI JE ODAVNO OTPISALI: Vlasnica azila kaže da je ostala živa samo zahvaljujući životinjama!
Foto: Printscreen Heute.at

LJUBAV JE ODRŽALA

LEKARI JE ODAVNO OTPISALI: Vlasnica azila kaže da je ostala živa samo zahvaljujući životinjama!

Austrija -
Prema lekarskim prognozama ja sam odavno trebala da budem mrtva, međutim mene moje životinjice održavaju u životu, kaže Beatris Aigner (45)

BEČ - Teško bolesna Beatis Aigner (Beatrice Aigner 45) koja vodi sklonište za životinje u Klostenojburgu (Klosteneubur), kaže da je živa upravo zahvaljujući svojim ljubimcima.

"Prema lekarskim prognozama ja sam odavno trebala da budem mrtva, međutim meni moje životinjice svakodnevno pružaju beskrajnu snagu, i evo ja sam još uvek živa", kaže Aignerova.

Njene dijanoze su opasne, jer boluje od lupusa, autoimune bolesti imunog sistema, koji postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo i hronične opstruktivne bolesti pluća (COPD). Beatris koja je i sama teško bolesna brine i o svom sinu koji je oboleo od karcinoma. Međutim Beatris se ne predaje jer je veliki borac i uprkos svim teškoćama, problemima i iskušenjima koja joj je život doneo ona je našla utehu i snagu u svojim životinjama i hrabro grabi napred.

"Predano radim svoj posao jer neizmerno volim životinje, koje me održavaju u životu i daju mi snagu da se borim", kaže "mama" 35 mačaka i pasa koliko ih je u njenom azilu. Aignerova, koja je poreklom iz Mostfirtela, pre dve godine je preuzela sklonište za životinje u Klostenojburgu koje je bilo u veoma lošem stanju i koje je uspela da dovede u red zahvaljujući pre svega mnogobrojnim donatorima.

"Trenutno radimo na izgradnji karantinske stanice u Konigšteten (Koenigstetten)", kaže Beatris i zahvaljuje svima koji su joj pomogli i dalje pomažu u obnovi skloništa za napuštene životinje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track