MESECIMA TERORISAO KOMŠIJE: Zbog kukurikanja gađao susede metalnim kuglicama!
Foto: KURIR

ZARATILI ZBOG BUKE

MESECIMA TERORISAO KOMŠIJE: Zbog kukurikanja gađao susede metalnim kuglicama!

Austrija -
Za sada nije utvrđeno tačno iz kog oružja je ispaljivao projektile, ali se pretpostavlja se da je to radio praćkom ili vazdušnim pištoljem

FEKLABRUK - U mestašcu Otnang, u Gornjoj Austriji jedan 53-godišnjak je mesecima je terorisao svoje komšije.

On je naime metalnim kuglicama gađao u dvorište svojih komšija. Za sada nije utvrđeno tačno iz kog oružja, ali se pretpostavlja se da je to radio praćkom ili vazdušnim pištoljem. Ovaj "atentator" kaže da je to radio jer mu je smetala konstantna buka iz komšijskog dvorišta, pa je rešio da im vrati milo za drago.

Ovaj pedesettrogodišnjak je u policiji izjavio da mu je kućni mir prvo ometalo jutarnje kukurikanje susedovog petla , a kasnije i buka bagera koji je obavljao neke radove u komšijskom dvorištu. Međutim, komšije kažu da im se nikada nije žalio da mu smeta buka, nego tek sada kada je uhvaćen na delu. Oni kažu da je početkom jula jedan projektil uleteo kroz prozor kuće i pogodio zid u blizini sobe njihovo troje dece (starih od jedne do osam godina).

Njima je to bila kap u prepunoj čaši i prijavili su komšiju policiji. U kući usumnjičenog pronađeni su metalni projektili. Nije objavljeno kako ih je tačno ispaljivao, odnosno iz kog oružja, ali je protiv njega podneta prijava i dobio je zabranu posedovanja oružja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track