(VIDEO) PREMIJERA NEMOGUĆE MISIJE 5: Tom Kruz stigao u Beč, i bića satima sa svojim fanovima!
Foto: Printscreen Osterreich

SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL

(VIDEO) PREMIJERA NEMOGUĆE MISIJE 5: Tom Kruz stigao u Beč, i bića satima sa svojim fanovima!

Austrija -
Svetska prenijera petog nastavka Nemoguće misije biće 23. jula u Bečkoj državnoj operi. Kruz će od 16 sati deliti autograme obožavaocima

BEČ - Filmska zvezda Tom Kruz (Tom Cruise) stigao je juče popodne u Beč gde će sutra (23. jul) prisustvovati svetrskoj premijeri filma „Nemoguća misija – Otpadnička nacija”, u Bečkoj državnoj operi. Ovo je peti nastavak "Nemoguće misije", a prva četiri filma su do sada ostvarila ukupan prihod veći od dve milijarde dolara.

Osim Kruza u austrijsku prestonicu stižu i Sajmon Pega, Rebeka Ferguson i režiser Kristofer Mekkverij. Osim njih očekuju se i producent Brajan Burk kao i izvršni producenti. Kruzov šef ličnog obezbeženja je već danima u Beču, piše Kronen Cajtung (Kronen Zeitung).

Poslednje pripreme za sutrašnju peremijeru... Bečka državna opera (Foto Printscreen Heute/Helmut Graf)
Poslednje pripreme za sutrašnju peremijeru... Bečka državna opera (Foto Printscreen Heute/Helmut Graf)

Veruje se da će Kruz ponovo odsesti u bečkom hotelu Ric-Karlton (Ritz-Carlton) u centru grada. Kruz neće, kao mnoge druge filmske zvezde, biti zabarikadiran u svom apartmanu do premijere, već planira da potpuno uživa u austrijskoj prestonici, i svojim fanovima, javljaju iz PR službe filmske kuće Paramount."Tom Kruz se zaista raduje druženju sa svojim obožavateljima, sigurno neće da se krije od njih", dodaju filmski producenti.

Čak naprotiv. Poznato je da Kruz deli autograme svima koji to požele i zbog toga je planirano da se on pojavi pre premijere na crvenom tepihu ispred Bečke državne opere, već u 16 sati i tu provede gotovo dva puna sata, kako bi delio autograme. Ukoliko ne bude stigao da se ispotpisuje svima pre projekcije filma, obećao je da će davati autograme još jednom, posle premijere.

Scena iz filma Nemoguća misija 5
Scena iz filma Nemoguća misija 5

U Državnoj operi se izvode poslednje tehničke pripreme za premijernu projekciju, pet meseci pre prvobitno najavljenog roka. Po čitavoj širini gigantske bine postavljeno je bioskopsko platno IMAX. Tako će Bečka državna opera sutra biti najveći evropski bioskop.

U redovnim bioskopima u Austriji će najnovija "Nemoguća misija" biti prikazivana od 6. avgusta.

http://www.youtube.com/watch?v=gOW_azQbOjw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja