OVO JE MONSTRUM KOGA TRAŽE: Devojčicu oborio sa bicikla, odvukao u žbunje i silovao!
Foto: Polizei.gv.at

NAPADNUTA NA BICIKLISTIČKOJ STAZI

OVO JE MONSTRUM KOGA TRAŽE: Devojčicu oborio sa bicikla, odvukao u žbunje i silovao!

Austrija -
Napadač je stranac i policija još traga za njim . Po opisu koji je dala tinejdžerka (17) urađen je i foto robot silovatelja

SALCBURG- Sedamnaestogodišnja devojčica silovana je dok je vozila bicikl.Policija traga za napadačem.

Napad se dogodio u subotu uveče oko 18.30 sati. Devojčica je vozila bicikl između Halajna (Hallein) i Salcburga (Salzburg). Njoj je u susret išao nepoznati muškarac koji je udario ramenom u nju i oborio je. Devojka je mislila da je došlo slučajno do sudara, međutim muškarac je tada uhvatio devojku i odvukao u žbunje gde je silovao.

Kada je čula neke prolaznike devojka je uspela da se oslobodi i pobegne dozivajući u pomoć. Istovremeno je stigao još jedan biciklista koji je video silovatelja kako beži na svom biciklu sa mesta zločina. Devojčicu su kolima hitne pomoći odvezli u bolnicu gde je hospitalizovana.

Ona je iako u teškom stanju šoka uspela da da detaljan opis silovatelja. Radi se o strancu, pretpostavlja se da je Arapin ili južnjak. Devojci se obratio na lošem nemačkom, engleskom i španskom. Čovek je tar između 30 i 40 godina, visok 1,75 santimetara, mršav, sportski građen. Ima kratku crnu kosu sa zaliscima. Upadljiv kukasti nos, na leđima ožiljakdug oko jedan santimetar. Pri padu je povredio ruke i krvario na laktovima.NA sebi je imao kratke crne pantalone, crvenu košulju i sive cipele.

Policija još uvek traga za njim a urađen je i foto robot pa mole sve koji eventualno prepoznaju čoveka sa fotografije jave na telefon policije u Salcburgu 059133/503333 .

(Priredila V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track