VOLI DA SE REKLAMIRA: Beč prepun bilborda sa likom ministarke za zaštitu životne sredine!

Politika

VOLI DA SE REKLAMIRA: Beč prepun bilborda sa likom ministarke za zaštitu životne sredine!

Austrija -
Upadljivo, na ulazu u kupalište stoji veliki bilbord sa natpisom "Dobrodošli na Radničku plažu", na kome se nalazi veliki portret Uli Sime

BEČ - Širom Beča u poslednje vreme sa brojnih bilborda građanima se smeška bečka ministarka za životnu sredinu Ulli Sima (SPÖ) koja na ovaj način promoviše projekte u gradu iza kojih stoji njeno ministarstvo. Njen portret sada je i na velikoj tabli na ulazu u bečko kupalište Arbeiterinnenstrand (Radnička plaža) koje do skoro nie bilo dostupno široj populaciji, ali je Grad raskinuo ugovor sa doskorašnjim zakupcima, pa ovde sada može da uživa svako ko želi da se rashladi i odmori.

Upadljivo, na ulazu u kupalište stoji veliki bilbord sa natpisom "Dobrodošli na radničku plažu", na kome se nalazi veliki portret Sime.

Foto: (Printskrin Kurir)
Foto: (Printskrin Kurir)

To, međutim, nije usamljen slučaj. Simin portret nalazi se na bilbordima na još nekoliko lokacija u gradu na kojima se promovišu projekti iza kojih stoji ministarstvo kojim ona upravlja i Grad Beč.

"Ovo je, očigledno, zloupotreba novca poreskih obveznika", rekao je lider stranke ÖVP Manfred Juracka (Manfred Juraczka).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track