MARSELA NEMA VEĆ TRI DANA: Dečak (14) izašao iz kuće i nestao!
Foto: Austrijska Policija

POTRAGA SE NASTAVLJA

MARSELA NEMA VEĆ TRI DANA: Dečak (14) izašao iz kuće i nestao!

Austrija -
U radijusu od dva kilometra sve smo pažljivo pretražili, ali na žalost potraga do sada nije dala rezultate, kažeportparol policije

GRISKIRHEN - U intezivnu potragu za Marselom Braunom (14) uključeno je od utorka 90 timova, 25 pasa tragača, dva specijalizovana policijska helikoptera opremljenim sa termovizijskim kamerama, rekla je portparol policije Simona Majer-Kirhberger (Simone Mayr-Kirchberger.)

"U radijusu od dva kilometra sve smo pažljivo pretražili, ali na žalost potraga do sada nije dala rezultate. Policija je dobila nekoliko dojava, međutim ništa konkretno", kaže Majer-Kirhberger.

Utvrđeno je da je četrnaestogodišnjak posle žestoke svađe sa roditeljima napustio kuću u Oberafangu (Oberaffnang) u Altenhofu u ponedeljak popodne i od tada mu se gubi svaki trag. Policija je odmah pretražila uobičajena mesta gde je dečak odlazio sa drugovima i ispitala sve njegove prijatelje , međutim nisu ga pronašli. Roditelji su očajni i mada ne gube nadu strahuju od najgoreg.

Dečak je visok oko 155 santimetara, ima tamnosmeđu kosu, sivo-plave oči. Na sebi je u vreme nestanka imao sivu trenerku, , zeleno-crno, bele adidas patike i tamni prsluk. Broj na koji se mogu javiti oni koji ga vide je 059133 4233 100.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track