REŠENA MISTERIJA: Dečak (14) lutao 50 kilometara da bi došao do oca!
Foto: Printscreen Heute/ Matthias Lauber, Aust

POTRAGA OKONČANA

REŠENA MISTERIJA: Dečak (14) lutao 50 kilometara da bi došao do oca!

Austrija -
Policija tek treba da istraži kako je Marsel Braun stigao do kuće svog biološkog oca koja je desetinama kilometara udaljena od njegovog doma

GRISKIRHEN - Potraga je završena.

Marsel Braun (14) za kojim je policija neprekidno tragala od utorka zazvonio je u četvrtak na vrata kuće u pratnji svog oca. Četrnaestogodišnjak je posle žestoke svađe sa majkom i očuhom napustio kuću u Oberafangu (Oberaffnang) u Altenhofu u ponedeljak popodne i od tada mu se izgubio svaki trag.

Policija je sa psima tragačima i specijalno opremljenim helikopterima neprekidno tražila dečaka, ali bez rezultata. U četvrtak dečak se konačno pojavio. On se u pratnji svog biološkog oca pojavio na vratima kuće.

Nejasno je kako je dečak stigao do oca koji živi u gornjoaustrijskom mesti St. Florujanu (St. Florian am Inn) koje je udaljeno 50 kilometara od Altenhofa.

Marsel je najverovatnije ovaj put prešao peške i autobusom, ali tačne okolnosti tek će utvrditi istraga. Polivija je pokušala da ispita dečaka i sazna gde je proveo noći, šta je jeo i pio, međutim on je samo ćutao. Pošto je bio vidno iscrpljen Marsela su odveli u bolnicu gde je pregledan, a potom je vraćen kući i sada je konačno ponovo sa svojom porodicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track