Najnovije vesti

PERVERZNA NASTAVNICA: Matematičarka posle časova seksualno zlostavljala đake!
Foto: FOTO KURIR

NIJE BIRALA

PERVERZNA NASTAVNICA: Matematičarka posle časova seksualno zlostavljala đake!

Austrija
00:00h
Glasine po kojima je nastavnica stavljala narkotike u piće i slatkiše, svojim žrtvama nisu dokazane, saopštili su u tužilaštvu

VAJSKIRHEN - Državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv nastavnice (25) matematike, hemije i fizike zbog seksualnog zlostavljanja učenika iz okruga Murtal u Štajerskoj.

Ova privlačna dvatesetpetogodišnjakinja tereti se za polne radnje sa jednim 13-godišnjakom i jednim 14-godišnjakom, i sa dve učenice, takođe mlađe tinejdžerke. Ona je kako je utvrdila istraga tinejdžerima kod kuće držala privatne časove iz predmeta koje je predavala, a potom ih je odvela u diskoteke i posle plesa do duboko u noć sa njima imala seksualne kontakte."Tu je bilo i teškog polnog maltretiranja", izjavio je državni tužilac iz Leobena, nadlažan za ovaj slučaj.Glasine po kojima je nastavnica stavljala narkotike u piće i slatkiše, svojim žrtvama nisu dokazane, saopštili su u tužilaštvu, koje je proveravalo i ove optužbe. Nastavnica je suspendovana odmah pošto se saznalo za ovaj skandal. Ona je uhapšena i jedno vreme je provela na psihijatrijskom odeljenju na lečenjuje, potom je sprovedena u istražni pritvor. Nastavnica je priznala većinu navoda iz optužnice. Deca sa kojom je imala nedozvoljen odnos još uvek su na psiho terapiji.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja