(FOTO) OD AUTA OSTALA GOMILA GVOŽĐA: Vatrogasci ostali u šoku kada su isekli lim!
Foto: Printscreen Heute.at/Einsatzdoku

SAOBRAČAJKA KOD BEČA

(FOTO) OD AUTA OSTALA GOMILA GVOŽĐA: Vatrogasci ostali u šoku kada su isekli lim!

Austrija -
Automobilu poljskih registracijama skliznuo za kolovoza, udario u zaštitnu ogradu, pokosio grmlje, i na kraju udario i u jedan stub
1 / 5 Foto: Printscreen Heute.at/Einsatzdoku

BEČ - Juče ujutro kod donjeaustrijskog mesta Grimenštajna (Grimmenstein) na Južnom autoputu A2 u pravcu Beča došlo je do teške saobraćajne nesreće. Vatrogasci nisu mogli da veruju svojim očima kada su iz totalno uništenog automobila izvukli momka i devojku žive i zdrave, samo ogrebane.

Ovaj par je u automobilu sa poljskim registracijama skliznuo za kolovoza, udario u zaštitnu ogradu, pokosio grmlje, i na kraju udario i u jedan stub, koji je od siline udarca pao na krov automobila i potpuno ga zgnječio. Automobil je posle udesa izgledao kao ispljunuta žvakaća guma.

Vatrogasci su bili spremni da posle seće zgužvanog lima zateknu beživotna tela putnika. Bili su potpuno šokirani i kada su iz automobila izvukli momka (25) i njegovu devojku (24) koja je bila na mestu suvozača, žive i nepovređene. Oni su za neverovati imali samo nekoliko modrica i ogrebotina.

Kada su ih izvukli iz olupino od kola vatrogasci su im srećni što su ih zatekli živi i čitave u šali rekli da ubuduće 24. oktobar treba da slave kao svoj drugi rođendan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track