UBIJEN U SAČEKUŠI: Taksista (47) izrešetan ispred kuće!
Foto: Printscreen Heute.at/ Laumat.at

Pucnji u noći

UBIJEN U SAČEKUŠI: Taksista (47) izrešetan ispred kuće!

Austrija -
Komšije ubijenog Rajnharda O. kažu da su sumnjali da ima veze sa ilegalnom trgovinom narkoticima i prostitucijom.

KLAGENFURT - U subotu noću oko 02:15 stanare jedne zgrade u koruškom gradu Klagenfurtu, iz sna su probudili pucnji vatrenog oružja.

Kada su pogledali sa prozora videli su muškarca koji je nepomičan ležao na zemlji. Pozvana je policija koja je utvrdila da je čovek ubijen sa više metaka iz vatrenog uružja. Ubijeni je ubrzo identifikovan, a radi se o taksi preduzetniku Rajnhardu O. (47), zvanom "Rajnke" .

Policija je saopštila da je ubica čekao žrtvu i zapucao dok je žrtva otključavala vrata zgrade. Svedoci su novinarima bečkog Kurira izjavili da su čuli četiri do deset pucnjeva. Bilo ih je svakako više od jednog, jer je nekoliko kuršuma probilo ulazna vrata.

Istraga pokušava da utvrdi o kom je oružju reč, da li pištolju sa pojedinačnom paljbom ili onome kod kojeg je moguće pucati i rafalno. Komšije ubijenog Rajnharda kažu da su sumnjali da ima veze sa ilegalnom trgovinom narkoticima i prostitucijom.

Prema nekim svedočenjima, ubijeni je i ranije dobijao pretnje i oružjem i pucnjevima iz pištolja. Policija je saopštila da Rajnhard O. ima policijski dosije. Za sobom je ostavio odraslu ćerku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track