Najnovije vesti

SVETIO SE ŽENI UZ POMOĆ VRAČARE: Uzeli joj hiljade evra za skidanje prokletsva sa porodice!
Foto: Printscreen Heute.at

uhapšeni prevaranti

SVETIO SE ŽENI UZ POMOĆ VRAČARE: Uzeli joj hiljade evra za skidanje prokletsva sa porodice!

Austrija
00:00h

BEČ - Jedna 42-godišnja Bečlijka prevarila je ženu (38) za više hiljada evra, koje njoj je uzela u zamenu za molitvu u krugu 12 „izabranih žena“ i skidanje prokletstva sa njene porodice

Vračara (42) koja sebe naziva Angelina prišla je ženi na jednom šetalištu u Gracu i predstavila se kao  isceliteljka kruga “dvanaest izabranih žena“. Ona je ubedila svoju žrtvu da je na njenu porodicu bačeno prokletstvo i da je neophodno da se očita molitva za zdravlje njene ćerke koja navodno ima rak na mozgu.

Angela je obećala da će se u svom krugu 12 izabranih žena moliti za skidanje prokletsva sa porodice tridesetosmogodišnje žene, ali uz naknadu od nekoliko hiljada evra. Preplašena žena je 29. februara i 1. marta ove godine vračari platila traženu sumu.

Međutim sredinom marta žena je shvativši da je prevarena pa je prijavila gataru policiji. Prilikom treće dogovorene predaje novca, policija je postavila zasedu 42-godišnjakinji koja uprkos njenim navodnim moćima to nije mogla da predvidi. Tom prilikom vračara je uhapšena.

Policija je tokom istrage otkrila da je navodnoj vidovnjakinji pomagao bivši muž žene iz Graca i da je bio saučesnik u svojevrsnom pljačkanju naivne tridesetosmogodišnjakinje.  Policija je uhapsila i njuega, ali ali je ubrzo ponovo pušten na slobodu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...