PORODIČNA DRAMA U BEČU: Pijani Avganistanac ćerkicu (1) ostavio na sred raskrsnice!
Foto: Printscreen Krone.at

strašno

PORODIČNA DRAMA U BEČU: Pijani Avganistanac ćerkicu (1) ostavio na sred raskrsnice!

Austrija -

BEČ - Prava drama odigrala se prošlog četvrtka u Bečkoj oblasti Floridsdorf u jednom izbegličkom centru

Pijanog Avganistanca (27) opomenuli su zbog agresivnog ponašanja, aon je tada potpuno neočekivano pobesneo i potpuno izgubio razum.Zgrabio je svoju jednogodišnju ćerkicu i istrčao sa njom na izuzetno prometnu ulicu Simensštrase (Siemensstraße) i ostavio dete na sred raskrsnice.

„Pravili smo roštilj i svi smo bili lepo raspoloženi“ kaže upravnik centra Harold Naijer. "U centru je strogo zabranjeno konzumiranje alkohola, ali Avganistanac nije poštovao to pravilo. Vidno pijan on se posvađao sa jednim od savetnika koji je pozvao policiju oko 19 sati. Agresivnog Avganistanca trebalo je da prebace u Ferry-Dusika- Stadion i odvoje ga od njegove žene i ćerke.

On nije hteo da sasluša savetnika i i prihvati razgovor sa njim već je ščepao bebu iz kolica i istrčao sa njom na ulicu i ostavio je na sred puta. Majka je tada pala na kolena i počela da vrišti.

„Ne razumem kako čovek može tako nešto da uradi svom detetu“, kaže Igor S. 33-ogodišnji Ukrajinac. Policija je ubrzo stigla na mesto nesreće i dala se u spasavanje devojčice. Kada su sa deteto došli do trotoara pijani otac je napao policijske službenike pokušavajući da im otme bebu iz ruku.

Posle kraće borbe policajci su savladali avganistanca i smestili ga u pritvor. Na svu sreću devojčica jeostala nepovređena i trenutno se nalazi sa majkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track