UŽAS U LINCU: Ubio bivšu suprugu pa sebe!
Foto: Printscreen Krone.at/ Markus Schütz

Ćerka pronašla tela

UŽAS U LINCU: Ubio bivšu suprugu pa sebe!

Austrija -

LINC - Ubistvo i samoubistvo koje se dogodilo u sredu šokiralo je građane Linca

Šezdesettrogodišnji izbacivač poznate diskoteke „Mausefalle“ ubio je u svom stanu bivšu suprugu (68) a zatim i sebe. On je očigledno planirao zločin jer je u kući ostavio oproštajno pismo. Tela je pronašla je ćerka koja je došla u stan.

Komšije kažu su šokirani ali da se ovako nešto moglo očekivati. Ginter (Günther, 63) i Eva A. (68) često su se žestoko svađali svađali među sobom, ali i sa komšijama. Oni su se čak pre nekoliko godina i razveli, ali se žena nedavno ponovo vratila da živi sa bivšim mužem zajedno u stanu.

Ginter je kako se navodi pre dve godine bio na naslovnicama kada ga je u diskoteci „Mausefalle" (Mišolovka) gde je radio kao obezneđenje napao jedan od gostiju. On s etada bojao da će ga napadač ubiti jer mu je pretio. Međutim desilose da je on posegnuo za oružjem. On je revolverom u spavaćoj sobi u njegovom stanu u Lincu najpre ubio suprugu pa zatim sebe.Napisao je i ostavio oproštajno pismo, jer je znao da će ćerka njegove žene doći u posetu. Ona je bila takoje je i otkrila užasni zločin.

K. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track