BESANA NOĆ U BEČU: Pijani drugari nisu uspeli da uđu u bordel pa demolirali grad!

sad se ničega ne sećaju

BESANA NOĆ U BEČU: Pijani drugari nisu uspeli da uđu u bordel pa demolirali grad!

Austrija -

BEČ - Dvojica pijanih mladića (18 i 27) divljali su ulicama austrijske prestonice i za sobom ostavili haos u noći sa utorka na sredu.

Ovaj podivljali dvojac oštetio je jedan automobil, baštu jednog lokala, a na kraju su nasrnuli jedan na drugog.

Pijani prijatelji, Libijac i Marokanac, započeli su svoj vandalski pohod oko 4 sata ujutru. Oni su prvo biciklom koji su uzeli ispred jdne zgrade u Sibenbrunengase (Siebenbrunnengasse) udarili u parkirani automobil.

Na autu su razbili prozore i ostetili lak. Zatim su pokušali da provale u javnu kuću, ali su uspeli samo da oštete bravu. Posle neuspelog pokušaja da uđu u bordel, dvojca muškaraca su svoj bes iskalili na bašti jednog lokala koju su potpuno uništili.

Tada je već prstigla i policija, a pijani momci su se dali u beg. Sakrili su se u obližnju zgradu. Međutim glasna vika u hodniku privukla je pažnju jedne stanarke, koja je kroz špijunku videla dvojicu mladića kako se tuku i odmah pozvala policiju.

Policajci, koji su već bili u blizini, stigli su i uhapsili pijane drudare. Kako navodi portparol policije Mihaela Rosman (Michaela Rossmann), Libijac i Marokanac su se opirali hapšenju i napali pesnicama policajce, vičući na engleskom jeziku.

Na saslušanju su izjavili da se ničega ne sećaju i negirali sve optužbe.K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track