(VIDEO) ŠTRAHE STAO NA LUDI KAMEN: Lider slobodaraca rekao DA Filipi, crkveno venčanje na leto!
Foto: Printscreen Facebook

mladoženja u nošnji

(VIDEO) ŠTRAHE STAO NA LUDI KAMEN: Lider slobodaraca rekao DA Filipi, crkveno venčanje na leto!

Austrija -

BEČ - Predsednik Slobodarske partije Austrije (FPÖ) Hainc-Kristian Štrahe (Hainz-Christian Strache, 47) konačno je stao na ludi kamen.

Lider slobodaraca oženio se svojom devojkom Filipom Bek (Philippa Beck). Opštinsko venčanje održano je u petak u Vahau (Wachau) u Donjoj Austriji.

Štrahe (47) je na večanju nosio tradicionalnu austrijsku nošnju, dok je nevesta bila odevena u prelepu belu venčanicu sa čipkom i cvetnim vencem na glavi. Prema informacijama dnevnih novina „Österreich“, Štraheov venčani kum bio je Karl Oksner (K. Ochsner), preduzetnik iz Gornje Austrije i poznati proizvođač toplotnih pumpi.

Među gostima su bili i FPÖ kandidat za predsednika Austrije Norbert Hofer i zamenik gradonačelnika Beča Johan Gudenus (Johann Gudenus).

Filipa Bek pobednica je takmičenja „Madonna-Modelcontest 2007.“ , a nakon toga je čega je vodila vremenski program na online portalu „Österreich“, a u međuvremenu je radila i za Tim Štronah (Stronach). Bekova je crkveno venčanje najavila za sledeće leto, u junu ili julu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track