AUSTRIJSKA SAPUNICA: Gastarbajterka (37) preotela milionera (82) od mlađane Keti (27)?
Foto: Printscreen Oe24.at

razvod godine

AUSTRIJSKA SAPUNICA: Gastarbajterka (37) preotela milionera (82) od mlađane Keti (27)?

Austrija -

BEČ - Kada je Keti Lugner (27) prošle nedelje napustila okružni sud Rudolfšajmu, fotoreporteri su primetili da sva u suzama, iscrpljena i veoma nervozna, užurbano ulazi u svoj automobil.

I dok je Rihard Lugner (82) predstavljen kao žrtva, a Keti neprestano proganjaju i krive da je napustila austrijskog milionera koji je pri tom teško oboleo izgleda da prava istina o munjevitom razvodu nije baš tako jednostavna i da je znaju upravo članovi suda.

Sreća je kratko trajala Rihard i keti Lugner
Sreća je kratko trajala Rihard i keti Lugner

Navodno je za sve kriva Ričardova nova ljubava Bojana M. Ova tridesetsedmogodišnjakinja poreklom sa prostora bivše Jugoslavije pomutila je mozak Lugneru i probudila strasti. Nova zavodnica ima ćerku i vlasnica je lokala u Kotingbrunu, koji je pod stečajem.

Prema nekim navodima Ričard se tajno sastajao sa Bojanom, i čak zajedno izašli i u bioskop. Ovo je bio težak udarac za Keti, koja je još uvek verovala da može da spasi svoj brak sa Ričardom, ali je romantični vikend Ričarda sa novom zavodnicom u Rimu, uništio svaku njenu nadu.

Lugner je novinarima izjavio da će božićne praznike provesti na Mauricijusu i da se veoma raduje tome. na pitanje novinara da li će putovati sa svojom novom devojkom Lugner je odgovorio: "Možda tamo i upoznam neku novu", ana insistiranje da kaže imate li novu devojku, dodao je: Pitajte Keti, ona äe vam rado dati sve odgovore!.

Dodao je da se dobro oseća da je opušten i da ga maze i paze. U međuvremenu se oglasila i gospođa Bojana M. koja negira da je u emotivnoj vezi sa Lugnerom, i da tvrdi da su oni isključivo prijatelji.

K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track