BEBA SE PREDOZIRALA KOKAINOM: Dete sa jakim grčevima u stomačiću dovezeno u bolnicu!
Foto: Printscreen Heute.at

strava u inzbruku

BEBA SE PREDOZIRALA KOKAINOM: Dete sa jakim grčevima u stomačiću dovezeno u bolnicu!

Austrija -

INZBRUK - Jedna beba primljena je zbog grčeva u bolnicu u Insbruku, međutim lekari su ustanovili da se ovaj mališan zapravo predozirao.

Posle odbijanja i negiranja roditelja da objasne otkud kokain u njihovo stanu i u mališanu, na kraju su priznali da je pripadao ocu desetomesečne bebe.

U izjavi za policiju otac dečaka priznao je da je droga kojom se njegov sin predozirao, pripadala zapravo njemu. On je rekao kako je tokom igranja sa dečakom kokain ispao iz njegovog džepa da bi kasnije sticajem nesrećnih okolnosti beba progutala oko pola grama kokaina. Nedugo zatim dete je dobilo grčeve a uplašena majka je odmah pozvala hitnu pomoć.

Tokom istrage roditelji su jedno vreme ćutali o tome odakle se u njihovom stanu našao kokain, međutim u međuvremenu žena je priznala da je droga pripadala njenom suprugu, koji je zatim objasnio kako je kupio kokain za ličnu upotrebu. Protiv njega će biti podignuta tužba. Nakon što se bebino stanje normalizovalo, ona je privremeno smeštena u hraniteljsku porodicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja