MRTVE RODITELJE OSTAVILI U HOTELSKOJ SOBI: Austrijanka sa sinom nestali bez traga!
Foto: Printscreen Heute.at/Fotolia

Strava u Nemačkoj

MRTVE RODITELJE OSTAVILI U HOTELSKOJ SOBI: Austrijanka sa sinom nestali bez traga!

Austrija -

Hotelijeri Volker i Teodor Hag nisu mogli da veruju svojim očima šta su zatekli u sobi svojih odbeglih gostiju.

Dok su skupljali stvari gostiju koji su boravili kod njih skoro pola godine, anda nisu platili ni jedan evro, naišli su dve urne sa posmrtnim ostacima.

Roditelji Austrijanke Agnes G. (54) kremirani su u Bavarskom Traunštainu 2002. godinu i 2007. godine i od tada su urne sastavni deo prtljaga pomenute gospođe. Ona je u novembru prošle godine zajedno sa svojim sinom Aleksandrom (27) došla u jedan hotel u Vormsu u Nemačkoj.

„ Ostali su tri nedelje“ rekao je vlasnik hotela Volker Hag. Žalili su se da imaju finasijske problema, zbog čega se vlasnik mekog srca sažalio i odobrio im da nastave svoj boravak u hotelu i tako sve do početka aprila.

Nedavno su majka i sin pitali vlasnika hotela da li mogu da ostave stvari kako bi oni otišli da nabave novac kako bi platili hotelski račun. Posle toga jednostavno su nestali.

Prema rečima hotelijera kada su krenuli da čiste sobu od stvari odbeglih gostiju pronašli su i dve urne sa posmrtnim ostacima roditelja misteriozne Austrijanke. Za sada niko nije ušao u trag nestalim Austrijancima , a urne se nalaze na obližnjem groblju u Vormsu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja