(VIDEO) AUSTRIJA TRAGA ZA OVIM ČOVEKOM: Muškarac iz BIH izbo ženu, pa je ranjenu izbacio iz automobila
Foto: Facebook

UKRAO JOJ I NOVAC I POBEGAO SE NJENIM AUTOMOBILOM

(VIDEO) AUSTRIJA TRAGA ZA OVIM ČOVEKOM: Muškarac iz BIH izbo ženu, pa je ranjenu izbacio iz automobila

Austrija -

Fadil Šarić (36) teško je ranio bivšu partnerku Zumretu Čehić (49) u austrijskom gradu Velsu nakon čega mu se izgubio svaki trag.

Ovaj zločin je potresao stanovnike Gornje Austrije, a u Velsu živi brojna bh. dijaspora.

Fadil Šarić je izbo Zumretu Čehić u njenom automobilu, te tako izbodenu je izbacio iz automobila i oteo određenu količinu novca, pa se odvezao njenim "audijem". Iako je austrijska policija odmah raspisala poternicu za Šarićem, on se u ranim jutarnjim satima oko četiri vratio u njen stan, zamenio automobile znajući da policija traga za "audijem". U kolima je ostavio nož i odvezao se "nisan" džipom, koji je isto tako u vlasništvu Zumrete Čehić.

Čehićeva je zbrinuta na odeljenju intenzivne njege, gde je imala nekoliko operacija. Lekari se bore za njen život jer i dalje u kritičnom stanju.

Policija Austrije intenzivno traga za počiniocem ovog zločina i očekuju da će biti priveden u najskorijem periodu. Istražitelji, međutim, ne isključuju činjenicu da je Šarić već napustio zemlju, stoga je protiv njega podnet nalog za hapšenje na nivou cele EU, prenosi nachrichten.at.

Fadil je poznat policiji od ranije, a, između ostalog, prijavljen je za više od 160 provalnih krađa.

Kurir.rs/Faktor.ba Foto: Facebook Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track