DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO AUSTRIJU: Bosanac probao da pregazi bivšu devojku, pa joj zario nož u leđa! Lekari se bore za njen život!
Foto: Printscreen/ Facebook, Foto: Printscreen Facebook

UŽAS

DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO AUSTRIJU: Bosanac probao da pregazi bivšu devojku, pa joj zario nož u leđa! Lekari se bore za njen život!

Austrija -

Policija u Austriji traga za Bosancem Fadilom Šarićem (36), koji je u ponedeljak nožem teško povredio bivšu partnerku Zumretu Čehić (49) u gradu Velsu.

Fadil Šarić izbo je Zumretu Čehić, oteo joj određenu sumu novca i pobegao njenim Audijem TT.

Promenio vozilo

Šarić se u ranim jutarnjim satima vratio u njen stan i zamenio automobile znajući da policija traga za Audijem. U Audiju je ostavio nož i odvezao se terencem Nissan, koji je, isto tako, u vlasništvu Zumrete Čehić.

Žena je zbrinuta na odeljenju intenzivne nege, a lekari se i dalje bore za njen život, jer joj je plućna maramica jako oštećena od uboda.

Fadil je, naime, zamolio Zumretu da ga vozi na autobusku stanicu u Velsu, jer je trebalo, navodno, da ide u Bosnu i Hercegovinu. Kada je video da je ona sa sobom ponela određenu sumu novca, napao je i pokušao da je ubije.

Fadil Šarić od ranije je poznat policiji, a između ostalog, prijavljen je za više od 160 provalnih krađa, pljački automobila i paljevine.

Pokušala da pobegne

Zumreta Čehić je poreklom iz Velike Kladuše, gde joj živi majka, kojoj je dolazila za praznike.

Zumretina ćerka Almira Čehić (27) izjavila je da njena majka više od pola godine nije u vezi s Fadilom.

"Prvo je pokušao da pregazi moju majku. Ona je izašla iz automobila i htela je da beži. On je seo za volan, pokušavajući da je pregazi, a onda joj je zabio nož u leđa", ispričala je šokirana ćerka Almira Čehić, pojasnivši da je njena majka tog dana nosila novac u banku.

Raspisana poternica

Tužilaštvo je već formiralo predmet te se 36-godišnjak tereti za pokušaj ubistva. Pravosudni organi saopštili su da ne isključuju mogući beg Bosanca izvan granica Austrije, zbog čega je na tlu cele Evropske unije raspisana poternica.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track