NOVI DETALJI MASAKRA U BEČU: Ispred stana u kom je Srbin ubio porodicu, pa sebe, pronađena cedulja!
Foto: Printscreen Heute.at

HOROR

NOVI DETALJI MASAKRA U BEČU: Ispred stana u kom je Srbin ubio porodicu, pa sebe, pronađena cedulja!

Austrija -

BEČ - Policija pokušava da utvrdi motiv jezivog zločina koji se u sredu dogodio u Beču, kada je Srbin Boban N. (41) ubio suprugu (45) i ćerkicu Leu (10), a zatim se bacio kroz prozor stana na petom spratu.

Ispred vrata stana pronađen je poslednji spisak za kupovinu, na kome piše "jaja, kafa, sprale", koji je ostao kao jezivi svedok da je tu nekada živela porodica.

Policija je zapečatila stan u kom se odigrala krvava porodična drama. Da sve bude još jezivije, kako pišu austrijski mediji u ovoj zgradi veće se dogodilo jedno ubistvo pre nekoliko godina. Komšije kažu da je zgrada ko ukleta.

foto: Printscreen Heute.at

Ne zna se šta je bio okidač da ovaj radnik na smrt izbode kuhinjskim nožem suprugu, a onda kablom zadavi rođeno dete i zatim presudi sebi. Kako se saznaje supruga Bobana N, radila je kao vaspitačica u jednom bečkom vrtiću, a devojčica je pohađala četvrti razred osnovne škole.

foto: Printscreen Heute.at

Komšije svedoče da su se supružnici često svađali uglavnom zbog novčanih problema. Policija će kada ispita rođake Bobana N, koji je rođen u Austriji, a poreklom iz Srbije, i rodbinu ubijene žene, pokušati da sklopili kockice ovog zločina.

Kurir.rs/Heute.at

Foto printscreen Heute.at

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track