DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U AUSTRIJI: Sara je došla u Beč trbuhom za kruhom, našla posao u hotelu, a onda joj je jedna greška došla glave
Foto: Youtube/Printscreen

POBEGLA OD NASILNOG MUŽA

DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U AUSTRIJI: Sara je došla u Beč trbuhom za kruhom, našla posao u hotelu, a onda joj je jedna greška došla glave

Austrija -

Ubijena Sarajka Katana iz Kloštar Ivanića pobegla je od nasilnog muža u Austriju gde se zaposlila u jednom hotelu.

Planirala je da dovede i decu, a njen muž je podneo zahtev za razvod misleći da ona neće pristati. Ipak, ta priča se završila krvavo.

Dragan Katana iz Kloštar Ivanića (44) došao je u Bad Šalerbah gde je kuhinjskim nožem usmrtio 46-godišnju suprugu Sarajku.

Saraje od kraja prošle godine živela je i radila u Austriji, a njen suprug je ostao u Hrvatskoj s dvoje dece u dobi od 13 i 18 godina. Prošlog vikenda joj je došao u posetu. Komšije su ispričale da su čule Sarajku kako doziva u pomoć, pa su pozvali policiju, ali kada su specijalci stigli pred vrata stana već je bilo kasno.

Dragan im je otvorio vrata, priznao zločin i predao se. Upravo on je pokrenuo brakorazvodnu parnicu, a poslednje ročište održano je prošlog meseca na sudu u Ivanić-Gradu, prenosi Jutarnji list.

Nedaleko od njihove kuće u Hrvatskoj živi i 67-godišnji otac Dragana Katane koji kaže da je Sarajka ostavila njegovog sina i decu te otišla u Austriju.

“Šta je bilo među njima, ne znam. On je tražio razvod. Mi smo se doselili iz Kiseljaka 1994. godine, radio sam ja u Nemačkoj, a i Drago je radio četiri godine tamo. Čuo sam da je s decom vikend pre bio kod nje i da je sve bilo u redu. Vratio se s decom i ponovo otišao u nedelju i onda se to dogodilo. Tragedija, velika tragedija”, kazao je svekar ubijene.

Sarajkini roditelji i sestra su tek na vestima saznali za njenu smrt.

Dragan je, kažu, bio dobar i vredan, ali i nasilan prema njoj zbog čega je jednom, na poziv njihove ćerke, intervenisala i policija.

Sara Katana dobila je posao u tamošnjem hotelu Valentino. Suprugu je rekla je svoju adresu i tako počinila kobnu grešku. Da stvar bude gora, mediji prenose da ona nije bila ta koja je želela razvod. Dragan se, kažu, lečio od depresije.

Kurir.rs/Net.hr/Jutarnji.hr

Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) POLICAJKA "PALA" ZBOG UZIMANJA MITA! Tražila i do 500 evra za nezakonite radnje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja