JEZIVI DETALJI UBISTVA U BEČU: Izbo bivšu ženu, pokupio decu pa sa ljubavnicom otišao na odmor!
Foto: Printscreen Heute.at

priznao zločin

JEZIVI DETALJI UBISTVA U BEČU: Izbo bivšu ženu, pokupio decu pa sa ljubavnicom otišao na odmor!

Austrija -

BEČ - Timi S. (31), nekadašnji učesnik takmičenja za mistera lepote, moraće da zameni svetla pozornice zatvorskom ćelijom.

On je u četvrtak priznao da je ubio svoju bivšu suprugu Sabinu L. (31) sa kojom ima ćerku (3) i sina (5).

On je na saslušanju otkrio detalje ovog gnusnog zločina. Timi je došao u ponedeljak po decu kako bi sa nima i svojom novom devojkom otišao na odmor u Valdivert.

Međutim kada je decu izveo ispred zgrade, rekao im je da ga sačekaju dok porazgovara sa njihovom mamom. Vratio se u stan bivše supruge i tu su se kako je rekao žestoko posvađali oko starateljstva nad decom. Navodno je Sabina dohvatila nož i nasrnula na Tima i posekla ga po ruci.

On je rekao inspektorima da je uspeo da joj otme nož i ubode je najpre jednom u grudi i još čeriri puta u leđa. Uzeo je Sabinin mobilni telefon i nož kojim je izvršio zločin, zaključao stan i mirne duše otišao na odmor sa decom i ljubavnicom. Krio je povredu, a onda iscenirao nesreću i otišao u bolnicu u Valdvirtelu, a nož i mobilni je bacio u Dunav.

Kako se Sabina nije javljala rodbini oni su alarmirali policiju koaj je u sredu provalila u stan i pronašla njeno beživotno telo. Tima su pronašli u Valdvirtelu i on je u početku negirao da je ubio bivšu suprugu, međutim u četvrtak je sve priznao!

Kurir.rs/Heute.rs

Foto printscreen Heute

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track