(VIDEO) JEZIVA SMRT MAĐARSKE STARLETE: Rijaliti zvezdu (24) iskasapio mesar koji je pripremao hranu za njenu poslednju zabavu i bacio je u austrijsko jezero!
Foto: Printscreen Heute.at

HOROR

(VIDEO) JEZIVA SMRT MAĐARSKE STARLETE: Rijaliti zvezdu (24) iskasapio mesar koji je pripremao hranu za njenu poslednju zabavu i bacio je u austrijsko jezero!

Austrija -

AJZENŠTAT - Stravično otkriće na petak 13. u Nežiderskom jezeru u austrijskoj pokrajini Gradišće šokiralo je i same policajce.

Oni su u ovom popularnom letovalištu pronašli raskomadano žensko telo. Tačnije, prvo je pronađen torzo i glava, a daljim pretraživanjem jezera i delovi ruku i nogu.

Policija sumnja da svi posmrtni ostaci pripadaju istoj osobi i kako pišu mađarski mediji moguće da telo pripada nestaloj starleti Fani (24). Policija je saopštila da identitet osobe još uvek nije poznat i da se čekaju rezultati DNK analize.

Rečeno je i da su delovi tela raskomadani nekim oštrim predmetom jer su rezovi na telu pravilni. U međuvremenu, mađarska javnost počela je da nagađa da se radi o mađarskoj rijaliti zvezdi Fani Novozanski.

24-godišnjakinja je učestvovala u šou Valo Vilag (Pravi svet), a poslednji put je viđena na rođendanskoj zabavi i roštilju 20. novembru 2017. u Budimpešti.

Ako je verovati anonimnom izvoru jedne mađarske televizijske stanice, na toj zabavi konzumiralo se nešto više od pečene svinjetine jer je Fani, navodno, na žurci uzela veliku količinu droge.

Pojavile su se i sumnje da je Fanino telo raskomadao upravo mesar koji je pripremao svinjetinu za pečenje na Faninoj poslednjoj zabavi. Dotični je nakon toga, navodno, pobegao u Beč, što baca dodatnu sumnju.

Ovu sumnju potkrepljuje i način na koji je devojka iskasapljena. Naime prema delovima ruke i noge koji su pronađeni ( a još se traga za preostalim delovima žrtve) jasno je da su odsečeni na način kako mesari se tranžiraju životinje.

Za nju se verovalo da je navodno radila kao eskort dama i kao erotski model, pa se isprva mislilo da je kidnapovana i odvedena u bordel u Nemačkoj.

Prema pisanju bors.hu policjia je navodno pronašla snimak na kojem se vidi kako preduzetnik Laslo B.za koga se veruje da je njen klijent, napušta njen stan noseći devojku u naručju. On je priveden i priznao je da je onesvešćenu Fani odneo do kola, ali poriče da je ubio.

Njena majka Ketlin dala je kosu svoje ćerke za DNK analizu i izjavila da je "strašno što mora da dokazuje da je njena ćerka ubijena, ali i da je to i olakšanje da posle pet meseci sazna šta se dogodilo Fani".

Kurir.rs/Heute

Foto: Printscreen Heute.at

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track