OTKRIVENI UŽASNI DETALJI ZLOČINA U BEČU: Svog ubicu (38) upoznala preko Fejsbuka, nije ni slutila da će joj dete ostati bez majke! (VIDEO)
Foto: Printscreen Heute.at

15 ubistvo u austrijskoj prestonici

OTKRIVENI UŽASNI DETALJI ZLOČINA U BEČU: Svog ubicu (38) upoznala preko Fejsbuka, nije ni slutila da će joj dete ostati bez majke! (VIDEO)

Austrija -

BEČ - Bečka policija otkrila je nove detalje krvavog zločina koji se dogodio u utorak pre podne u centru grada.

38-odišnji Srbin ubio je sa više hitaca svoju bivšu partnerku (35) koja je Austrijanka srpskog porekla.

Iza žrtve je ostao jedanaestogodišnji sin. Oni su se upoznali preko Fejsbuka i živeli zajedno oko godinu dana, ali su se nedavno razišli.

Pretpostavlja se da je razlog bilo stano maltretiranje i nasilničko ponašanje momka. Žena je zbog porodičnog nasilja prijavljivala svog partnera, a poslednji put početkom meseca.

Naime, ona je pošto je pretukao u stanu, prijavila momka policiji i njemu je 9. maja izrećena mera zabrane prilaska i ulaska u stan. Zabrana je stupila na snagu 10. maja u trajanju od dve nedelje. Po isteku zabrane žena nije ponovila zahtev.

Međutim, ubica je isplanirao zločin i presreo žrtvu na ulici u centru grada. On je žrtvu najpre udario nekoliko puta, a zatim izvadio pištolj i zapucao u ženu. Kada se srušila na asfalt hladnokrvno je overio metkom u glavu, a zatim ubio i sebe.

Utvrđeno je da ubica nije imao dozvolu za oružje kojim je počinio zločin.

Kurir.rs/Heute

Foto printscren Heute

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track