OVO JE LAŽNI SRBIN KOJI JE U BEČU UBIO BIVŠU DEVOJKU Povikao je: Sandra, ti si moj život, a onda zapucao...
Foto: printscreen

nije mogao da preboli rastanak

OVO JE LAŽNI SRBIN KOJI JE U BEČU UBIO BIVŠU DEVOJKU Povikao je: Sandra, ti si moj život, a onda zapucao...

Austrija -

BEČ - Tridesetosmogodišnji Martin M. u utorak u 4. bečkoj opštini u Inenštatu u ulici Rinosgase ubio je sa više hitaca svoju bivšu partnerku Sandru D. (35) koja je Austrijanka srpskog porekla.

Austrijska štampa je prenela da je reč o srpskom državljaninu, ali spekuliše se da je poreklom iz jedne od bivših jugoslovenskih republika i da se lažno predstavljao kao Srbin!

Sandra koja je bila zubni tehničar, upoznala je Martina preko Fejsbuka i živeli su zajedno oko godinu dana, zajedno sa njenim sinom (11).

Međutim, nedavno su se razišli jer je sve češće bio nasilan i pretio joj. Pošto je početkom maja pretukao u stanu prijavila je Martina policiji i 9. maja mu je izrečena mera zabrane prilaska i ulaska u stan.

foto: Printscreen Krone.at

Zabrana je stupila na snagu 10. maja i trajala je dve nedelje. Po isteku zabrane Sandra nije ponovila zahtev. Međutim, Martin koji nije mogao da podnese raskid isplanirao je zločin i presreo Sandru u utorak na ulici u centru grada.

Martin nikako nije mogao da se pomiri sa raskidom, a svedoci kažu da je pre nego što je pre nego što je kobnog dana napao bivšu partnerku povikao „Sandra ti si moj život“.

Ona je pokušala da uđe u auto, međutim Martin je udario nekoliko puta, azatim izvadio pištolj i zapucao tri puta u Sandru. Kada se srušila na asfalt hladnokrvno je overio metkom u glavu, a zatim ubio i sebe.

Utvrđeno je da Martin nije imao dozvolu za oružje kojim je počinio zločin.Serija jezivih zločina u Beču se nastavlja i ovo je od početka godine čak 16 ubistvo u austrijskoj prestonici.

Statistika pokazuje da je u prvih pet meseci ove godine u Austriji zabeležen rekordan broj ubistava, čak 32.

Kurir.rs/Krone.at

Foto Printscreen Krone.at

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track