MONSTRUMU (16) KOJI JE PREKLAO DEVOJČICU (7) U BEČU PRETE KRVNOM OSVETOM: Rekao je da je ubio dete jer je bio loše volje i da NIJE LUD, a evo šta sada tvrdi! (VIDEO)
Foto: Printscreen Krone.at

jezivo

MONSTRUMU (16) KOJI JE PREKLAO DEVOJČICU (7) U BEČU PRETE KRVNOM OSVETOM: Rekao je da je ubio dete jer je bio loše volje i da NIJE LUD, a evo šta sada tvrdi! (VIDEO)

Austrija -

BEČ - Robert K. (16) je početkom maja uhapšen u Beču zbog brutalnog ubistva sedmogodišnje devojčice Hadiše.

Tinejžer poreklom iz Čečenije, hladnokrvo i bez trunke kajanja priznao je policiji da izbo svoju malu komšinici i sunarodnicu. Oni su ostali šokirani kada im je Robert rekao da je imao loš dan, da je osećao bes i da je morao nekoga da ubije.

Zatim je do detalja opisao kako je izvršio ovaj monstruozni zločin. On je tada rekao da "nije lud" i da se Hadiša samo "našla u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu".

Ovaj monstrum koji je hladnokrvno preklao devojčicu, sada međutim menja ploču. Robert K. kaže da je čuo glas koji mu je naredio da ubije.

JEZIVI DETALJI UBISTVA DEVOJČICE (7) U BEČU: Otišla kod komšije (16) na sladoled, a on je izmasakrirao! Policajci ostali bez teksta kad su čuli zašto je to uradio!

"Glas mi je rekao da moram nekog da ubijem", kaže Hadišin ubica.

Ove njegove tvrdnje sada proveravaju sudski psihijatri. Ukoliko utvrde da ubica pati od šizofrenije, on će se proglasiti nesposobnim i umesto u zatvorsku ćeliju biće smešten u specijalizovanu ustanovu za mentalno poremećene osobe.

U BEČU PREKLANA DEVOJČICA (7): Igrala se bezbrižno u dvorištu, a sutradan su je našli mrtvu u kontejneru! (VIDEO)

Roditelji i mlađi brat ubice, odmah po njegovom hapšenju pobegli su iz stana u Beču na nepoznatu lokaciju u strahu od krvne osvete i promenili i identitete. Za glavu Roberta K. navodno je ponuđeno 20.000 evra i on je odmah prebačen iz bečkog zatvora na tajnu lokaciju u Lincu gde ga drže izolovanog od ostalih zatvorenika.

Da podsetimo on je tog kobnog 11. naja video Hadiše kao se igra u dvorištu sa decom i pozvao je u stan. Devojčica je ne sluteći ništa loše otišla kod komšije u stan gde je i ranije dolazila da se igra sa njihovom mačkom.

Devojčici je najpre dao sladoled, a onda je zaklao u kupatilu. Telo je zamotao i bacio u kontejner. Leš je otkriven posle tri dana potrage za devojčicom.

Kurir.rs/Krone.at

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja