Najnovije vesti

POBILI SE SRBI U BEČU ZBOG MLADE: U masovnoj tuči supružnika učestvovalo 50 rođaka i prijatelja, izboden ženin ljubavnik (FOTO)
Foto: Printscreen Heute.at

krvava brakorazvodna parnica

POBILI SE SRBI U BEČU ZBOG MLADE: U masovnoj tuči supružnika učestvovalo 50 rođaka i prijatelja, izboden ženin ljubavnik (FOTO)

Austrija

BEČ -  Par poreklom iz Srbije rešio je da se razvede zbog čega je sazvano "porodično veće" , kome je prisustvovalo oko 50 rođaka i prijatelja ovog para,  koji su došli da razmotre situaciju.u jednom restoranu u bečkoj opštini Majdling, ali je svađa eskalirala je u pravi sukob . 

 

Da bi se dogovorili o okončanju zajedničkog života, žena i njen, još uvek zakoniti muž (35), našli su se u restoranu, ali je tu bio i njen novi partner (24),  pišu austrijski mediji.

 

1 / 4 Foto: Printscreen Heute.at

 Razovor je ubrzo prerastao u žestoku svađu, a zatim i u masovnu tuču. Nešto posle 21 čas, policija je obaveštena da je masovna prepirka izbila ispred restorana. Ispostavilo se da je oko 50 ljudi učestvovalo u masovnoj tuči nasred ulice. Suprug je na kraju potegao nož i izbo ženinog novog prijatelja.

Povređeni 24-godišnjak zadobio je dva uboda u pluća i on je životno ugrožen. Većina učesnika nije imala povrede, a nekoliko njih je imalo „dokaze“ da su učestvovali u tuči, kao što je modro oko i ogrebotine.

 

Srpkinja je policiji rekla da je njen muž povredio mladića i kao rezultat toga, pa je njen zakoniti suprug uhapšen. On je u utorak u policiji priznao šta je učinio. Kako navodi portparol policije, motiv je još uvek nepoznat.

Čak 30 policajaca jedva je smirivalo situaciju.

Kurir.rs/Krone.at

Foto printscreen Heute.at

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...