DRAMATIČNA POTERA U CENTRU BEČA: Razbojnik opljačkao banku, a kada je čuvar potrčao za njim potegao pištolj i pucao! (VIDEO)
Foto: printscreen Heute

policija moli za pomoć

DRAMATIČNA POTERA U CENTRU BEČA: Razbojnik opljačkao banku, a kada je čuvar potrčao za njim potegao pištolj i pucao! (VIDEO)

Austrija -

BEČ - Prava drama se odigrala u jutros u centru Beča. Posle pljačke banke "Deniz" lopov je seo na bicikl i dao se u beg sa plenom.

Međutim jedan od radnika obezbeđenja pokušao je da ga zaustavi, a pljačkaš je onda potegao pištolj i pucao mu u nogu.

foto: printscreen Heute

Međutim, iako ranjen čuvar nije odustao i dalje je trčao je za lopovom. Tek kada je razbojnik ponovo uperio pištolj u njega, a i zbog povređene noge koja je krvarila morao da odustane od potere. Radnik obezbeđenja je odvezen u bolnicu i nije životno ugrožen, a u poteru za pljačkašem je uključen i policijski helikopter, ali još nije uhvaćen.

Objavljen je i snimak lopova sa sigurnosne kamere banke. On je imao kapu na glavi, a u rukama drži torbe sa ukradenim novcem, na jednom snimku je i bicikl kojim je pobegao.

foto: printscreen Heute

Da podsetimo po otvaranju banke u njoj su bila dva službenika, a treći se pripramao da počne sa radom. Tada je ušao pljačkaš i preteći pištoljem tražio da mu napune torbe novcem. Službenici su to i uradili i muškarac je sa nepoznatom sumom novca pobegao, a njegov beg je kasnije pokušao d aspreči čuvar kog je ranio.

Kurir.rs/Heute

Foto printscreen Heute

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track