JEZIVO! MAJKA PRONAŠLA ĆERKU MRTVU U PARKU: Manuela (16) otišla na zabavu pa  ubijena! Policija traga za njenim bivšim dečkom (19)! (FOTO)
Foto: Printscreen Heute.at

porodična tragedija u austriji

JEZIVO! MAJKA PRONAŠLA ĆERKU MRTVU U PARKU: Manuela (16) otišla na zabavu pa ubijena! Policija traga za njenim bivšim dečkom (19)! (FOTO)

Austrija -

Tinejdžerka Manuela K. (16) koja je nestala u subotu u Viner Nojštatu pronađena je mrtva u gradskom parku.

Ona je prethodnog dana otišla iz stana na zabavu, a kada se nije vratila porodica je u nedelju ujutro krenula u potragu.

1 / 4 Foto: Printscreen Heute.at

Njena majka pronašla je oko 10 sati beživotno telo ćerke nedaleko od kuće u Anton-Vodika parku. Kako je saopštila policija leš je bio prekriven lišćem i granjem.

Prema prvim rezultatima istrage pretpostavlja se da je devojčica zadavljena, ali tačan uzrok smrti znaće se posle obdukcije. Takođe se pretpostavlja da Manuela nije ubijena u parku već da je tu ostavljena, jer su pronađeni tragovi vučenja.

Policija sumnja da je u ubistvo umešan njen bivši dečko Jazan A.(19) za kojim se intenzivno traga. Manuela je sa ovim bivšim studentom bila u vezi oko godinu dana, a raskinula je sa Jazanom pre nekoliko nedelja. Navodno su pokušali ponovo da obnove vezu.

Njena drugarica kaže da je njihov odnos bio daleko od skladnog i da su se često svađali. Manuela je imala nekoliko braće i sestara, a živela je sa porodicom u Viner Nojštatu.

Kurir.rs/Heute.at/V.S

Foto printscreen Heite.at

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track