KRVAVI JANUAR U AUSTRIJI: Brat (21) iskasapio sestru (25) na stanici u Beču pred očima šokirane najstarije sestre (33)! (FOTO)
Foto: printscren oe24

porodična tragedija

KRVAVI JANUAR U AUSTRIJI: Brat (21) iskasapio sestru (25) na stanici u Beču pred očima šokirane najstarije sestre (33)! (FOTO)

Austrija -

BEČ - Serija krvavih zločina u Austriji ne prestaje. U Beču na glavnoj železničkoj stanici je ubijena žena u noći sa ponedeljka na utorak.

Afrikanac Ejob E. (21), inače španski državljanin nožem je izbo svoju stariju sestru (25) koja je preminula na licu mesta. Mladić je pokušao da pobegne , ali je ubrzo uhapšen.

1 / 6 Foto: printscren oe24

Kada su se sastli na glavnoj železničkoj stanici došlo je do rasprave, a Ejob je u jednom momentu iz tašne izvadio kuhinjski nož i nekoliko puta izbo sestru. Sve to u šoku je posmatrala njihova najstarija sestra (33). Devojka je izdahnula u naručju radnika obezbeđenja.

Ovo je crna nedelja za Austriju, jer su za osam dana ubije četiri žene. U utorak je na smrt izbodena četrdesetogodišnja majka četvoro dece u Amštetenu, a u sredu uveče, takođe nožem, ubijena je 50-godišnja žena u četvrti Viner Nojštat-Land smrtonosnom. U subotu je u Viner Nojštatu Sirijac zadavio svoju bivšu devojku (17).

Kurir.rs/oe24.at/V.S

Foto printscreen krone.at/oe24.at

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track