Najnovije vesti

NIKAD KRVAVIJI JANUAR U AUSTRIJI! UBIJENO 5 ŽENA ZA DVE NEDELJE: Makedonac na parkingu supermarketa izbo suprugu nožem u vrat, srušila se mrtva pred šokiranim prolaznicima! (VIDEO)
Foto: Printscreen Krone.at

horor

NIKAD KRVAVIJI JANUAR U AUSTRIJI! UBIJENO 5 ŽENA ZA DVE NEDELJE: Makedonac na parkingu supermarketa izbo suprugu nožem u vrat, srušila se mrtva pred šokiranim prolaznicima! (VIDEO)

Austrija
23:05h

Serija krvavih zločina potresa Austriju. U ponedeljak posle podne na parkingu u Tulinu ubijena žena (32) majka dvoje dece.

Žrtvu je na parkingu ispred supermarketa sačekao njen suprug (36) i izbo na smrt. Policija je saopštila da je nesrećna žena više puta nožem ubodena u vrat i da je preminula na licu mesta. Ljudi koji su krenuli u kupovinu bili su u šokirani zločinom koji se odigrao pred njihovim očima.

Inače radi se o bračnom paru iz Makedonije, a njihovo dvoje dece od šest i deset godina srećom nisu bila na mestu zločina.

Deca su posle ove užasne porodične tragedije odmah zbrinuta u odgovarajuću instituciju. Ubica je uhapšen, a pronađeno je i oružje kojim je počinjeno ubistvo. Motiv krvavog zločina nije poznat.

foto: Printscreen Krone.at

Ovo je peto ubistvo od početka godine. U Donjoj Austriji ubijene su četiri žene, a jedna žena je ubijena u Beču. U Amštetenu 8. januara suprug je sa 38 uboda nožem usmrtio svoju suprugu (40), dan kasnije takođe nožem ubijena je žena 50) na marketu Krambah.

U Viner Nojštatu u parku, 13. januara pronađeno je telo Manuele K. (169 koju je zadavio njen bivši dečko Sirijac Jazan A.  Dva dana kasnije u Beču brat (21) je ubio nožem svoju sestru (25) na glavnoj železničkoj stanici.

Kurir.rs/Krone.at/V.S.

Foto printscreen Krone.at

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...