Najnovije vesti

VERSAĆE TIJARA ZA OPERSKI BAL: Na glavama dama koje prvi put kroče u balsku dvoranu sijaće 380 Svarovski kristala! (FOTO)
Foto: printscreen eurocommpr.rs

nikad lepša

VERSAĆE TIJARA ZA OPERSKI BAL: Na glavama dama koje prvi put kroče u balsku dvoranu sijaće 380 Svarovski kristala! (FOTO)

Austrija

Modna ikona Donatela Versaće dizajnirala je zajedno sa kompanijom Svarovski tijaru za debitantkinje bečkog Operskog bala koji se održava 28. februara 2019. godine.

Poznata modna dizajnerka je za izradu ovog posebnog modnog ukrasa punog detalja sledila tematski predlog organizatorke bala Marije Grosbauer i bila inspirisana operom Riharda Vagnera „Rajnsko zlato“.

 

Svaka tijara ukrašena je sa 380 kristala a u središtu kreacije nalazi se jedan veliki okrugli kristal u boji „Crystal Golden Shadow“.

 

„Ovo je jedna od najlepših Svarovski tijara u poslednjih 50 godina“, izjavila je predstavnica kompanije Svarovski, Nađa Svarovski.

foto: printscreen eurocommpr.rs

„U želji da Operski bal na internacionalnom nivou pozicioniramo kao vrhunac bečke kulture balova angažujemo svetski poznate dizajnere u izradi tijara za debitantkinje, uz zahtev da se kreacija oslanja na neku opersku temu“, rekao je direktor bečke Državne opere Dominik Majer.

 

Operski bal u Beču već tradicionalno predstavlja događaj kao mesto susreta stvaraoca iz oblasti umetnosti, kulture i mode sa predstavnicima privrede, politike, sporta i zabave.

 

Kurir.rs/eurocommpr.rs

Foto printscreen eurocommpr.rs

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...