Najnovije vesti

PREMINULA SRPKINJA VIOLETA KOJOJ JE BOSANAC PUCAO U GLAVU! Bivši dečko urlao UBIĆU VAS OBOJE! Nepomični ležali u LOKVI KRVI! Detalji stravičnog ubistva u Beču!
Foto: AP, Pritnscreen Facebook

TRAGEDIJA

PREMINULA SRPKINJA VIOLETA KOJOJ JE BOSANAC PUCAO U GLAVU! Bivši dečko urlao UBIĆU VAS OBOJE! Nepomični ležali u LOKVI KRVI! Detalji stravičnog ubistva u Beču!

Austrija

Violeta J. (48), Srpkinja koju je u utorak u Beču upucao bivši dečko Željko B. (52), preminula je u noći između petka i subote, nakon što je nekoliko dana bila kritičnom stanju i veštačkoj komi. Ona je u bolnicu primljena sa dve ulazne rane od metka.

Srpkinja koja je u Beču radila kao konobarica, upucana je nakon što je završila smenu u kafiću "Rebeka". Kao gost lokala, te večeri se pojavio Željko B., rodom iz Bosne, inače njen bivši partner, koji je u lokalu popio piće. Nakon završetka smene, nesrećna žena se uputila u obližnji lokal "Ziro" na pivo, a za njom je krenuo i Željko. Nekoliko minuta kasnije, izvadio je pištolj, i nasred ulice je ispalio dva hica u Violetinu glavu, nesrećna žena je pala na zemlju.

Nakon toga, verovatno misleći da ju je ubio, Željko je presudio sebi upucavši se u glavu. Hitna pomoć i policija su ubrzo bili na mestu nesreće, njih dvoje su prevezeni u bolnicu i odmah krenuli sa zbrinjavanjem. Violeta je stavljena u veštačku komu, dok je njen bivši partner preminuo neposredno nakon bolničkog prijema.

Prema pisanju austrijskih medija, Violetino zdravstveno stanje je danima bilo izuzetno loše, budući da je primljena sa dve ulazne rane od metka. Lekari su od početka strahovali da neće preživeti jer se nalazila u kritičnom stanju, mada pod konstantnim nadzorom, budući da je u komi.

Kako su preneli austrijski mediji, zločin koji se karakteriše kao ubistvo iz strasti, možda je mogao biti sprečen. Naime, Željko je i ranije dolazio u kafić u kom Violeta konobariše. Nekoliko dana pre ubistva, verovatno pod dejstvom alkohola i razjaren činjenicom da ne želi da bude s njim i uprkos činjenici da je zbog Violete ostavio ženu i decu, pretio je ubistvom. "Ubiću vas oboje", vikao je iznervirani Bosanac, ali ga niko nije ozbiljno shvatio. Sve dok u utorak, tri hica nisu odjeknula predgrađem Majdling, a konobarica i Bosanac ostali da leže nepomično u lokvi krvi.

Kurir.rs/ Heute.rs

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...