Najnovije vesti

PIJANI POLICAJAC IZ BiH DIVLJAO U AVIONU ZA BEČ: Hvatao stjuardesu za zadnjicu, pa hteo da se BIJE sa posadom!
Foto: Avaz.ba

UHAPŠEN PO SLETANJU

PIJANI POLICAJAC IZ BiH DIVLJAO U AVIONU ZA BEČ: Hvatao stjuardesu za zadnjicu, pa hteo da se BIJE sa posadom!

Austrija

Jedan pripadnik Granične policije Bosne i Hercegovine propisno je osramotio i sebe i tu agenciju kada je poslat u inostranstvo kako bi pratio jednog državljanina BiH, koji je po poternici te zemlje uhapšen u Austriji, jer se, umesto zadatku koji mu je poveren, posvetio alkoholu i agresivnom udvaranju stjuardesi u avionu što je na kraju završilo njegovim hapšenjem.

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić potvrdio je da se bizarni incident dogodio 20. marta kada su dvojica graničara poslati u Beč, gde je trebalo da od austrijske policije preuzmu Dragana Guduraša, uhapšenog u Austriji zbog dela koja je počinio u BiH.

 

Jedan od dvojice policajaca, koji je bio u službenoj uniformi, u avion za Beč stigao je, međutim, vidno pijan. Nakon što se ukrcao potpuno je izgubio samokontrolu te je u jednom trenutku nasrnuo na stjuardesu i počeo da je vređa i seksualno zlostavlja, tačnije hvata za zadnjicu.

Uzaludni su bili pokušaji njegovog kolege iz Granične policije BiH da ga obuzda i primiri, a bez rezultata ostala su i upozorenja osoblja aviona.

 

Umesto da se smiri, pijani policajac je započeo fizički obračun i s drugim osobama u avionu.

 

Po sletanju u Beč pilot je pozvao policiju, koja je uhapsila pripadnika Granične policije BiH i odvela ga na trežnjenje. Direktor Galić je izjavio kako je protiv problematičnog policajca odmah pokrenuta istraga, a otvoren je i postupak.

 

Sada se suočava s optužbama za nesavesno obavljanje zvaničnih zadataka, narušavanje javnog reda i mira posebno nepristojnim i grubim ponašanjem, tučom ili drugom aktivnošću kojom se narušava ugled Granične policije BiH.

 

Iz te policijske agencije su kratko preneli kako su pripadnici Granične policije BiH ogorčeni zbog sramote koju im je naneo kolega na službenom zadatku.

 

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Avaz.ba

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...