Najnovije vesti

JEZIVO UBISTVO U BEČU KAO IZ NAJGORIH HOROR FILMOVA: Mađarica ubila mladića, raskomadala ga, polila kiselinom, pa sa majkom otišla na hamburger! (FOTO)
Foto: Printscreen Heute.at

stravično

JEZIVO UBISTVO U BEČU KAO IZ NAJGORIH HOROR FILMOVA: Mađarica ubila mladića, raskomadala ga, polila kiselinom, pa sa majkom otišla na hamburger! (FOTO)

Austrija

Jeziv zločin, kao iz nekog horor trilera odigrao se u centru Beča. Agonija porodice Jonasa M.(32) trajala je 36 dana.

On se od 24. februara nije javljao na telefon niti odgovarao na poruke, da bi im policija 1. aprila saopštila da je njihov sin pronađen mrtav u Mađarskoj.

 

Njegov raskomadan leš pronašla su dvojica dečaka dok su vozili bicikl u blizini Budimpešte. Tada je počelo da se razmotava klupko stravičnog zločina. Tunišanina, koji potiče iz ugledne lekarske porodice, brutalno je ubila i raskomadala njegova partnerka Mađarica Silvija P. (27).

1 / 6 Foto: Printscreen Heute.at

 

Kako se saznaje oni su bili u vezi od jeseni, a tog 24. februara ona je došla u  kod Jonasa u stan na doručak. Međutim žestoko su se posvađali, a onda je  Silvija na smrt izbola kuhinjskim nožem mladića. Kada je shvatila da ga je ubila ona je telo raskomadala, spakovala u kofere i otišla u Mađarsku u rodno mesto Jazladani.

 

Majci Andrei (51) je priznala zločin tvrdeći da je bila drogirana i da je trpela nasilje od Tunišanina. Umesto da odu u policiju one su rešile da se oslobode leša. Majka je kupila 10 litara sone kiseline u kojoj su htele da otope delove tela.

Međutim kako im to nije uspelo jer nije bilo dovoljno kiseline, ostatke tela su spakovale u kese i bacile u odvodni kanal u blizini Budimpešte. Potom su hladnokrvno otišle na hamburger.

 

Dvojica tinejdžera su 2. marta primetila kese iz kojih je virila ljudska ruka umotana u peškir bečkog hotela i odmah to prijavila policiji. Kada su stigli na lice mesta zatekli su stravičan prizor. U kesama se nalazio torzo, odsečena glava, i uruke i noge unakaženi kiselinom.

Međutim, gotovo neverovatno je da je upečatljiva tetovaža škorpiona na ruci Jonasa ostala netaknuta na osnovu koje je telo i identifikovano. Tada su počele da se slažu kockice jezivog zločina. Pritisnuta dokazima Silvija je priznala ubistvo. Obe žene su uhapšene, a austrijsko pravosuđe traži da se Mađarici sudi u Beču gde je zločin počinjen.

 

Kurir.rs/Heute.at

Foto printscreen Heute

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...