Najnovije vesti

DETALJI KRVAVE PROSLAVE U SALCBURGU: Bosanac slavio rođenje deteta, a onda mu je Albanac ubio oca! Pucao mu je direktno u srce (VIDEO)
Samir Halkić, Foto: Facebook

za ubicom se još traga

DETALJI KRVAVE PROSLAVE U SALCBURGU: Bosanac slavio rođenje deteta, a onda mu je Albanac ubio oca! Pucao mu je direktno u srce (VIDEO)

Austrija

Pucnjavi u Salcburgu, u kojoj je ubijen Samir Halkić (46) i lakše ranjen njegov sin Dženis Halkić, (24) prethodilo je slavlje u jednom kafiću povodom rođenja drugog Dženisovog deteta.

Međutim, jedan od gostiju, inače lokalni meštanin, počeo je u jednom trenutku da vređa Halkićeve, pa je ispred lokala izvadio pištolj i pucao na njih.

 

Nasilnik je prvo ošamario Dženisa, a kako bi rešio nesuglasice s čovekom koga je te večeri prvi put video, pozvao je oca Samira i zajedno su izašli ispred lokala.

Dženis Halkić
Dženis Halkićfoto: Facebook/Printscreen

Zatim je napadač, za kojeg su svedoci kasnije rekli da je poreklom najverovatnije Albanac, izvadio oružje (pretpostavlja se pištolj) i počeo da puca na Halkiće ispalivši nekoliko hitaca.

Lokal ispred kog se dogodio zločin
Lokal ispred kog se dogodio zločinfoto: Youtube/Printscreen

Jedan metak pogodio je Samira u nogu, a jedan u srce, što je za njega bilo kobno jer se istog trenutka srušio na zemlju i preminuo. Jedan metak je probio Dženisovu butinu, ali je mladić odmah prevezen u najbližu bolnicu i njegovo stanje je stabilno i on se ne nalazi u životnoj opasnosti.

 

Napadač je potom pešice pobegao u nepoznatom pravcu i policija od utorka intenzivno traga za njim.

Kurir.rsFokus.ba

Foto: Facebook/Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...