Najnovije vesti

SRPKINJA JEDNA OD ŽRTAVA EKSPLOZIJE U BEČU: Telo Ane B. iz Velike Plane pronađeno smrskano ispod betonskih blokova razrušene zgrade! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

tragedija

SRPKINJA JEDNA OD ŽRTAVA EKSPLOZIJE U BEČU: Telo Ane B. iz Velike Plane pronađeno smrskano ispod betonskih blokova razrušene zgrade! (VIDEO)

Austrija

Kako Kurir nezvanično saznaje jedna od dve žrtve eksplozije u Beču je Srpkinja Ana B. (29) iz Velike Plane.

Smrskano telo nesrećne žene, inače majke dvoje dece, vatrogasci su proinašli ispod  betonskih blokova koji su se obrušili sa petospratnice posle eksplozije gasa. Nije jasno da li je Ana B. bila stanar zgrade koja se urušila ili slučajni prolaznik. Vatrogasci pokušavaju da dođu do druge žrtve koja zatrpana u ruševinama.

Da podsetimo u sredu je oko 17 sati došlo do eksplozije u zgradi na uglu ulica Presgase i Šefergase koja je razorena i pret da se potpuno sruši. Poginule su dve osobe, a 15 ih je povređeno, a među kojima je i jedan vatrogasac spasilac. Četiri osobe zadobile su teške povrede, i uglavnom se radi o prelomima , opekotinama, i posekotinama.

Verovalo se da su svi stanari uspeli da se spasu, sve dok nisu stigli psi tragači i uređaji za locirane žrtava u ruševinama, kada je i otkriveno telo Ane B. pored fasade pod hrpom betpona koji se obrušio na nju. Strahovalo se da ima mrtvih i povređenih u automobilima koji su zatrpani posle eksplozije, ali srećom uništena su samo vozila.

Spasioci tragaju za još jednom nestalom osobom, ali je potraga otežana zbog opasnosti od daljeg urušavanja zgrade. Pretpostavlja se da je uszrok nesreće gas zbog "spore i rasprostranjuene detonacije". Istraga će utvrditi šta je tačno dovelo do eksplozije, neispravne instalacije ili je curenja gasa.

 

Kurir.rs

Foto printscreen YT

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...