OTPUŠTENI KUVAR NAMERNO IZAZVAO EKSPLOZIJU U KOJOJ JE STRADALA SRPKINJA?! Izgubio posao, pa razneo pola zgrade u Beču! (VIDEO)
Foto: Printscreen

sumnja se na samoubistvo

OTPUŠTENI KUVAR NAMERNO IZAZVAO EKSPLOZIJU U KOJOJ JE STRADALA SRPKINJA?! Izgubio posao, pa razneo pola zgrade u Beču! (VIDEO)

Austrija -

Postoji mogućnost da je eksplozija u jednoj opštinskoj zgradi u Beču, kada je poginula Srpkinja Ana B, namerno izazvana, prenose austrijski mediji.

Posle incidenta usled kojeg se urušilo pola zgrade, bilo je reči da se radi o eksploziji gasa, ali je bilo nejasno da li ju je izazvao pokvareni kotao za grejanje na gas ili neispravne instalacije u zgradi.

foto: AP

Istraga o uzroku još traje, ali se sve češće može čuti da se nije radilo o nesreći, već da je eksplozija namerno izazvana.

foto: EPA Christian Bruna

Mnogo toga govori u prilog tome, ističe bečki dnevnik Esterajh, podsećajući da su instalacije gasa u zgradi nedavno pregledane i da nije ustanovljen nijedan problem.

Eksplozija se dogodila u jednom stanu koji je najviše razoren, a u njemu je pronađen još jedan leš, za koji je teško ustanoviti pol i identitet.

Međutim, pretpostavlja se da se radi o Danielu S. (22), kuvaru po struci, koji je par dana pred eksploziju izgubio posao, što ga je teško pogodilo.

Jačina eksplozije takođe ukazuje na to da je namerno izazvana.

Istraga je još u toku, a rezultati će biti poznati tek za par nedelja.

Podsetimo, Ana B. (29) iz Velike Plane stradala je u eksploziji. Ona je živela u stanu broj 16 sa dva sina.

Mlađi dečak je bio u toaletu, a stariji u dnevnoj sobi. Kada je video da pada televizor otrčao i izvukao brata iz kupatila , a onda su ih komšije izvukle na sigurno. Anu koja je bila u dečijoj sobi detonacija je bacila na zemlju, a preko nje su popadali delovi razrušene zgrade.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track