SRPKINJA DIVLJALA PO BEČU, PA PREBILA POLICAJCA: Prava drama nastala kada je 20 mladića skočilo da je brani!
Foto: AP

incident

SRPKINJA DIVLJALA PO BEČU, PA PREBILA POLICAJCA: Prava drama nastala kada je 20 mladića skočilo da je brani!

Austrija -

Jedna pobesnela Srpkinja (21) izazvala je haos u Beču nakon čega su tri policajca povređena, troje ljudi uhapšeno i uništeni policijski auto i motori.

Policajci su došli nakon prijave da devojka urla i tuče muškarca na ulici, a kada su probali da joj stave lisice, grupa muškaraca iz obližnjeg kafića je izletelo više od 20 muškaraca koji su tražili od policije da ostavi ženu na miru.

Inače, ona je sve vreme psovala policiju i otimala se, a kada je jedan policajac probao da joj stavi lisice na noge, dobio je nogom u glavu više puta.

Policajci su odmah pozvali još 14 kolega u pomoć, a jedan mladić (25) za koga se veruje da je iz Srbije kao i jedan Austrijanac (28) pokušali su fizički napad na policajce, prilikom čega je jedan strgao policijsku motorolu i polomio je.

Njih dvojica su odmah uhapšeni, ali je Austrijanac na putu do stanice besneo i uništavao unutrašnjost vozila, pa je čak polomio vrata automobila. Zbog toga je moralo da dođe novo vozilo.

Kod njega je pronađen i beli prah, za koji se veruje da je kokain pa će dobiti i prijavu za nedozvoljeno posedovanje droge.

(Kurir.rs/Salzburg24.at/Foto ilustracija: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track