Najnovije vesti

POLICIJA NA TRAGU UBICE TRUDNICE: Priveden FANTOM U GAĆAMA! Bivši fudbalski sudija osumnjičen da je udavio Juliju (31) pred porođaj!
Foto: Printscreen Krone.at

stravično

POLICIJA NA TRAGU UBICE TRUDNICE: Priveden FANTOM U GAĆAMA! Bivši fudbalski sudija osumnjičen da je udavio Juliju (31) pred porođaj!

Austrija

Otkriveni su novi detalji brutalnog ubistva tridnice Julije H. (31) u Koruškoj, koja je bila pred porođajem.

Policija je privela bivšeg fudbalskog sudiju, koji je bio vrlo aktivan na austrijskoj sportskoj sceni, pod sumnjom da je ubio Juliju.

U noći sa petka na subotu čula se svađa i buka u stanu u Fefernicu. Zabrinute komšije su odmah pozvale policiju, koja je po ulasku u stan zatekla beživotno telo žene u kupatilu. Policija ne saopštava kako je Julija ubijena, ali se pretpostavlja da je udavljena.

U vreme zločina u stanu je bilo dvoje mlađe dece, četverogodišnji sin i trogodišnja ćerka. Oni su spavali u svojoj sobi i srećom nisu ni videli ni čuli dramu koja se odvijala u kupatilu. Stariji sin (9) je bio kod svoje bake.

Julija je u stanu živela sama sa decom, a krajem avgusta je trebala da rodi i svoje četvrto dete. Komšije su opisale čoveka koji je užurbano izašao iz zgrade u vreme zločina kao plavog muškarca u sportskom šorcu i adidas duksu. Policija je privela bivšeg sudiju na odsnovu opisa, a proverava se da li je on otac nerođenog deteta.

Kurir.rs/Krone.at/V.S.

Foto printscreen Krone.at

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...