ZELENI NAPRAVILI FEŠTU, PONESTALO IM PIVA: Do jutra lumpovali uz pesmu "Idemo na Ibicu", policija morala da prekine žurku! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/Ruptly

SLAVLJE POSLE IZBORA U AUSTRIJI

ZELENI NAPRAVILI FEŠTU, PONESTALO IM PIVA: Do jutra lumpovali uz pesmu "Idemo na Ibicu", policija morala da prekine žurku! (VIDEO)

Austrija -

Stranka Zelenih, koja je na jučerašnjim prevremenim parlamentarnim izborima u Austriji ostvarila ne samo povratak u skupštinske klupe već i najbolji rezultat u istoriji postojanja, proslavila je izborni uspeh velikom feštom, na kojoj je u jednom trenutku ponestalo pivo.

Proslava izbornog uspeha trajala je do ranih jutarnjih sati i ne bi ni prestala da policija nije okončala slavlje u bečkom lokalu Metropol.

Objekat je bio prepun pristalica stranke, a u toku večeri nestalo je pivo.

Zeleni su, međutim, uspeli da se snađu, pa su članovi po gradu kupovali limenke piva.

Lider Zelenih Verner Kogler je u dva navrata obišao feštu i poručio članovima da treba da slave jer "spašavanje sveta treba da bude i zabavno".

Tokom proslave, Zeleni su u više navrata puštali pesmu "Idemo na Ibicu", koja je ponovo postala hit nakon korupcionaške afere doskorašnjeg lidera Slobodarske partije Austrije (FPO) Hajnc-Kristijana Štrahea.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track