STRAŠNO SVEDOČENJE SRBA IZ BEČA: U gradu je PAKAO, sve je blokirano i zatvoreno! (AUDIO)
Foto: Twitter/Printscreen

užas

STRAŠNO SVEDOČENJE SRBA IZ BEČA: U gradu je PAKAO, sve je blokirano i zatvoreno! (AUDIO)

Austrija -

Teroristički napad u Beču počeo je na više lokacija, počelo je u centru grada. Na desetine je mrtvih i povređenih... ovako je za Kurir iz Beča posvedočio Srbin koji je prisustvovao strašnim scenama u glavnom gradu Austrije.

- Ceo centar grada je zatvoren, ne radi prevoz, taksi... supruga mi je zatvorena u firmi, pitanje je kad će moći da napusti radno mesto... Ne možemo do nje doći nikako...

Zabranjen je izlaz napolje, niko ne može da napusti stan, kuću... - posvedočio je za Kurir Srbin iz Beča.

- Ovde je kao rat! Svi su u strahu, nadležni su apelovali da građani ostanu pribrani, da ne izlaze iz svojih domova. Bilo je do sada tri napada, niko ne zna šta dalje da očekuje. Bukvalno je počeo rat, kaže za Kurir Živojin Trifunović, poznatiji kao Žika Bomba, dugogodišnji privrednik iz Beča.

Živojin Trifunović
Živojin Trifunović foto: Kurir
foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA

-U gradu sa svih strana odzvanjaju sirene policijskih vozila, ali i sirene vozila hitne pomoći. Ulice su puste i oseća se napetost i neizvesnost. Najgore je što se radi o više lokacija, pa se ne zna odakle sledeći napad može da se desi. Centar grada je pod opsadom. NIje svejedno, jer kod kuće imam dvoje male dece, muž i ja pratimo situaciju iz minuta u minut. Ove noći nema spavanja, svedoči za Kurir jedna Srpkinja iz Beča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja